Veilingschema - Auctionschedule 2011 - 2012

Het veilingschema 2011 – 2012 van de Jan Aarden Pigeonsclub bestaat dit seizoen uit 2 zaalveilingen, en 4 internetseries. De zaalveilingen zullen worden gehouden in Engeland en in Frankrijk en worden vooraf gegaan door een internetveiling op Toppigeons.
De eerste veiling vindt plaats in Manchester op 9 oktober en wordt georganiseerd in samenwerking met Les Green, van NP-auctions.
De 2e veiling vindt plaats op 19 november in Hénin Beaumont, (Noord Frankrijk) deze veiling wordt in samenwerking met Roger Tantart georganiseerd.
Op beide veilingen worden door de members van de Jan Aarden Pigeonsclub 6 tot 10 zomerjongen aangeboden, dus jonge duiven waar al in 2012 uit gekweekt kan gaan worden.
Vervolgens worden er in de maanden december, januari, februari en maart 4 internetseries gehouden, waarbij door de members telkens 2 duiven te koop worden aangeboden.
Uiteraard wordt voor alle veilingen topmateriaal aangeboden.
Zodra er meer nieuws is over deze veilingen wordt u hierover geïnformeerd op de website van Toppigeons www.toppigeons.nl en de Jan Aarden Pigeonsclub, www.janaardenpigeonsclub.com

Heeft u nu al een vraag? Stuur een e-mail naar jan@janaardenpigeonsclub.nl